Alte informații

Fiecare student va primi un dosar complet al cursului cu informatii şi notiţe.

Instructorii sunt traineri activi şi experimentaţi fiind recunoscuţi de BTC – UK şi Asociaţia Consilierilor Creştini din Romania. Cursul costă între 200 şi 300 de lei (incluzind: manualele, materiale de studiu, cazare, in functie de locul unde se desfăşoară).

Despre BTI

BTI este în acest moment una dintre cele mai importante şcoli de instruire în domeniul Consilierii Creştine. Sediul este situat în apropierea Londrei, în Sud-Estul Angliei.

BTI a început activitatea la sfârşitul anilor ‘80. Din 1993, BTI lucrează în strânsă colaborare cu Pilgrims Hall, în Brentwood Essex, un centru consacrat pentru consiliere şi instruire.

In Romania, aceste cursuri au început în anul 2000, cu aportul a doi distinsi profesori Dr. Ruth Bullivant şi Graham Aramm, desfasurandu-se in numeroase orase de pe teritoriul Romaniei.

Barnabas Training International este format pentru a extinde şi îmbunătăţi instruirea oferită celor ce caută o avansare a aptitudinilor de consiliere, şi o cale de acces spre acreditare naţională.

Cursurile oferite de BTI sunt recunoscute deplin de ACC-UK şi acreditate de OCN (Open College Network) şi sunt foarte căutate pentru popularitatea şi metodele de instruire folosite.

Toate cursurile sunt actualizate constant pentru a asigura cele mai noi informaţii şi metode. Cei ce doresc să îşi extindă nivelul de instruire, pentru unul de diplomă, pot subscrie pentru aceasta, după parcurgerea şi completarea cursului de nivelul I, (Fundamental), urmează cel pentru Nivelul II format din 3 sesiuni a câte 5 zile.

Tag Post :
Share This :

Recent Post

Nu ezita sa ne contactezi

Răspundem prompt la întrebări despre cursurile organizarte sau conferințele susținute. De asemeni suntem disponibili pentru a organiza cursuri sau conferințe în zona ta.