Susţine ACCR

Anunţuri

După cum cei mai mulţi deja ştiţi există, posibilitatea ca din impozitul plătit de dumneavoastră anul trecut un procent de 2% să fie  redirecţionat către o entitate non-profit , în cazul de faţă puteţi redirecţiona această sumă Asociaţiei Consilierilor Creştini din România fără ca pe dumneavoastră să vă coste nimic. Puteţi face asta prin trei paşi simpli.

  1. Descărcaţi Declaraţia 230 de aici.
  2. Completati datele dumneavoastră din chenarul 1 al formularului şi semnaţi jos la semnătură contribuabil.
  3. O depuneţi la ANAF de care aparţineţi.

Prin această acţiune, dacă aveţi un salar de 1000 de ron în mână ACCR va primi 1,8 ron x 12 luni. Nu e mult dar prin aportul mai multor persoane poate însemna mult.

De ce să sprijiniţi Asociaţia Consilierilor Creştini din România? Ei bine pentru că există mare nevoie de consiliere creştină în ţară şi există foarte puţini consilieri creştini. Prin gestul dumneavoastră mic care nu vă costă nimic faceţi o investiţie mare. Prin acest proiect mulţi oameni beneficiază şi tot mai mulţi vor beneficia de serviciile de consiliere creştină. Poţi salva o familie de la divorţ, un copil de la avort, un adolescent de la sinucidere, un tânăr de la depresie şi multe alte persoane.

Tu poţi desigur alege către cine direcţionezi banii aceştia, poţi să nu îi direcţionezi către nimeni şi să nu fie folosiţi constructiv dar ai şi alternativa să foloseşti aceşti 20 de lei pe an pentru o cauză cu mare potenţial. Mulţumim anticipat.

Tag Post :
Share This :
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Recent Post

Nu ezita sa ne contactezi

Răspundem prompt la întrebări despre cursurile organizarte sau conferințele susținute. De asemeni suntem disponibili pentru a organiza cursuri sau conferințe în zona ta.