Un nou Curs Fundamental la București

General,SFCC

UntitledAsociația Consilierilor Creștini din România organizează prin Școala de Formare în Consilierea Creștină un nou curs de consiliere de Nivel I (Fundamental) în BUCUREȘTI, în perioada 25-29 NOIEMBRIE 2014. Cursul se prezintă sub forma unui modul de 5 zile, însumând 50 de ore de predare și de lucru individual și în echipă.


Cursul oferă un nivel de pregătire fundamentală în consilierea creștină (teoretică și practică), dezvoltare personală și un certificat de absolvire recunoscut de ACC Romania. Înscrierea pentru Nivelul II (Avansat) este condiționată de obținerea certificatului de absolvire al acestui prim nivel de formare.

 

Dintre variatele metode de instruire folosite amintim:

– predare interactivă;
– discuții și exerciții în grupuri mici;
– jocuri de rol și alte exerciții interpersonale;
– jurnal personal (zilnic în perioada cursului);
– lecturi obligatorii și referate de lectură;
– proiect de curs (în grupuri mici de lucru);
– alte teme de casă.

Acest curs este destinat persoanelor interesate de consilierea creştină la nivel profesional: pastori, presbiteri, lideri de tineret, învățători de școală duminicală, persoane implicate în lucrarea cu surorile din biserică, misionari, terapeuţi, asistenţi sociali şi medicali – de fapt, oricui este născut din nou și este implicat în lucrarea cu oamenii.

Înscrierea se poate face până pe data de 20 noiembrie prin trimiterea documentelor de înscriere prin email (copie după C.I., fișă de înscriere, scrisoare de intentie, recomandare), precum şi prin achitarea unui avans din costul cursului.

Datorită faptului că nu este o conferință deschisă publicului larg ci un curs profesional interactiv, înscrierea prealabilă a participanților este imperios necesară.

Înscrierea se încheie când s-a atins limita de participare de 30 de locuri. Pentru mai multe informatii vezi pliantul de prezentare precum și documentele de completat la adresa http://ge.tt/9HCBhps1. Pliantul poate fi printat sau distribuit şi altora sau puteți lua direct legătura cu noi prin e-mail bucuresti@accro.ro sau la numerele de telefon 0747.042.496 / 0743.160.382 / 0723.236.053.

Vă așteptăm la curs!

————————–————————–— LIKE & SHARE! ————————–————————–

Din mărturiile foștilor cursanți:

„Am învățat să mă raportez la oameni, să-i înțeleg, să fiu un ascultător activ și de asemenea mi-am dezvoltat abilitatea de a-i ajuta pe oameni să găsească ei înșiși soluții bazate pe Scriptură. Privind asupra a ceea ce am descoperit, personal consider că lucrarea de consiliere este, ca importanţă, prima după lucrarea de predicare a Cuvântului lui Dumnezeu. Consider că alătuiri de evanghelizare, fiecare membru al Bisericii ar trebui să stăpânească măcar nivelul de bază al acestui curs”.
–Viorel Nedelcu, pastor al bisericii baptiste din Buftea.

“Am aflat lucruri pe care nu le-am știut până acum despre mine. Am învățat cum să mă pot înțelege pe mine însămi și am primit răspuns la întrebări legate de motivația din spatele propriului meu comportament și al celor din jur. Am descoperit noi aptitudini în lucrul cu oamenii și ce înseamnă cu adevărat empatia, și ce spune Biblia cu privire la vindecarea problemelor emoționale, sufletești, relaționale, spirituale etc. M-am ales cu o perspectivă creștină asupra psihologiei și consilierii!”
–Claudia Manea, consilier juridic la Cancelaria Prefectului Municipiului Bucuresti.

“Deosebit de educativ și interesant, cursul m-a ajutat să înțeleg mult mai bine oamenii și problemele lor, cum să mă raportez la ei și cum să-i ajut folosindu-mă de abilitățile pe care le aveam sau pe care le-am dobândit prin instruire. Am înțeles mai bine cum lucrează Dumnezeu în viețile oamenilor, cum El se implică în cele mai sensibile aspecte ale vieților noastre și că dorește să ne mântuiască, să ne elibereze și să ne reabiliteze. Am dorit foarte mult să învăț mai bine, la un nivel profesionist și într-un mod bine structurat cum pot fi un instrument în mâna puternică a lui Dumnezeu pentru a-i ajuta pe semenii mei. Apreciez profesionalismul, dedicarea și exigența trainerilior noștri și faptul că au fost deschiși și ne-au împărtășit lucruri reale din experiența lor; au reușit să creeze o atmosferă foarte plăcută la curs, deși eram cursanți din medii diferite, de vârste diferite etc. Întreaga experiență a cursului a fost extraordinară pentru mine, și aș dori ca oricine să aibă oportunitatea de a trece măcar prin Nivelul Fundamental pentru dezvoltarea personală, chiar dacă după aceasta sigur va dori să și continue cu Nivelul Avansat”.
–Ioana Bantescu, traducator autorizat, implicată în lucrarea cu femeile, biserica penticostală Bethel, Crângași.

Tag Post :
Share This :
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Recent Post

Nu ezita sa ne contactezi

Răspundem prompt la întrebări despre cursurile organizarte sau conferințele susținute. De asemeni suntem disponibili pentru a organiza cursuri sau conferințe în zona ta.