Timișoara – Formare în Consilierea Cristocentrică – Nivel 1

General

Școala de Formare în Consilierea Creștină anunță începerea unui nou Curs de Nivel 1 (Fundamental) la Timișoara în perioada 15-19 iunie 2021. Cursul însumează 50 de ore acoperite prin variate metode de lucru:

  • predare interactivă;
  • lucru individual și dezvoltare personală;
  • discuții și exerciții în grupuri mici;
  • jocuri de rol și alte exerciții interpersonale;
  • jurnal personal;
  • lecturi obligatorii și referate de lectură;
  • diverse alte teme de casă;
  • etc.

Acest curs se adresează creștinilor evanghelici interesați de consilierea creştină la standarde cât mai înalte, dintr-o perspectivă biblică și cristocentrică. Participanții la aceste cursuri sunt pastori, prezbiteri, misionari, lideri de tineret sau din alte departamente de slujire din bisericile locale, precum și credincioși ce activează în societate ca medici, psihologi, psihoterapeuți, sociologi, asistenți sociali, asistenți medicali etc. – într-un cuvânt, cursul se adresează tuturor creștinilor evanghelici implicați în lucrul cu oamenii.

Programul zilnic de lucru va fi de marți până sâmbătă între orele 09.00-18.00 cu patru sesiuni de câte 100 minute ce cuprind predare și activități de exersare a abilităților de consiliere.

Termenul limită pentru înscrieri este 10 iunie 2021.

Costul cursului este de 450 ron la care se pot aplica reduceri de:

  • 10% pentru pastori/ prezbiteri ordinați ca slujitori în bisericile locale;
  • 10% pentru cei care se înscriu înainte de 31 martie (avans + documente de înscriere).

Grupa fiind deja completă între timp dar numărul de persoane interesate continuând să crească, anunțăm pe această cale suplinirea cu alte 10 locuri la curs, dintre care câteva încă au mai rămas libere.

Înscrierea la curs începe prin completarea formularului online de la adresa http://bit.do/stm1f1register după care veți primi informații despre finalizarea procesului de înscriere la curs.

Locul de desfășurare a cursului: Calea Aradului 15A, TIMIȘOARA.

Instructor de curs: Pastor Dr. CORNELIU CHIRILUȚĂ, consilier și psihoterapeut creștin cu peste 20 de ani de experiență în consiliere și mai bine de 10 ani de experiență în predare și formarea de consilieri creștini ca trainer și supervizor ACCR.

Date de contact:
Email: bucuresti@accro.ro
Whatsapp text: 0743.160.382

Eveniment facebook: https://www.facebook.com/events/1174015766379944

Vă așteptăm cu drag!

Tag Post :
consiliere,cristocentric,curs,timișoara
Share This :
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Recent Post

Nu ezita sa ne contactezi

Răspundem prompt la întrebări despre cursurile organizarte sau conferințele susținute. De asemeni suntem disponibili pentru a organiza cursuri sau conferințe în zona ta.