Prezentare proiecte la Rotbav

Cursuri,SFCC

In perioada 05 – 08 Mai , la Centru de Instruire in Consiliere Spirituală şi Pastorală, din Rotbav, Jud. Brasov, a avut loc desfăşurarea Ultimului Modul al Cursrului de Consiliere Spirituală şi Pastortală. Nivelul Avansaţi.

In cadrul acestui Curs, cursanţii au studiat foarte mult –  Cel mai răspândit şi cunoscut fenomen in domeniul Consilierii, si anume  ” RESPINGEREA, CA O BOALĂ NEDIAGNOSTICATĂ ŞI NETRATATĂ IN SOCIETEATE, FAMILII SI BISERICI.  De asmenea s-a studiat si despre “SEPARARE, DOLIU SI TRAUME”, cât şi unele aspecte  legate de DEMONOLOGIE, fenomen care poate apărea nu de puţine ori in domeniul Consilierii.

De asemena a avut loc si Prezentarea Proiectelor  pe Temele. ” TRAUMĂ SI DOLIU”  CÂT ŞI ” ABUZUL SEXUAL”..  Puteti vedea unele poze de la prezentarea proiectelor si înmânarea Certificatelor in pozele atasate…

 

 

Tag Post :
Share This :

1 thought on “Prezentare proiecte la Rotbav

  1. Siteul dvs a fost adaugat in Blogosfera Crestina. Daca doriti sa ne promovati, bannerul nostru se gaseste la adresa: http://blogosferacrestina.blogspot.com/p/banner.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Recent Post

Nu ezita sa ne contactezi

Răspundem prompt la întrebări despre cursurile organizarte sau conferințele susținute. De asemeni suntem disponibili pentru a organiza cursuri sau conferințe în zona ta.