Atelierul National Saptamana Casatoriei 2011

Anunţuri,Conferinţe

Dragi prieteni,

Va invitam cu drag la Atelierul National Saptamana Casatoriei 2011, care va avea loc in ziua de 29 Octombrie (sambata) 2011 in Cluj-Napoca, Calea Motilor nr. 32, orele 11:00 – 18:00.

Saptamana Casatoriei, cunoscuta la nivel mondial sub denumirea de Marriage Week, este un lant international de evenimente si promotii care au loc anual în perioada 7-14 Februarie. Informatii suplimentare despre Saptamana Casatoriei in Romania gasiti in pliantul si prezentarea din atas ca si pe www.MarriageWeek.ro. Pentru detalii despre valorile, viziunea si activitatea Marriage Week in diverse tari vizitati site-ul www.Marriage-WeekInternational.com.

Atelierul din 29 octombrie se adreseaza in principal urmatoarelor categorii de persoane:

Reprezentanti ai organizatiilor (asociatii, fundatii, etc.)

  • Reprezentanti ai bisericilor (preoti, pastori, laici, etc.)
  • Psihoterapeuti / psihologi / consilieri
  • Reprezentantilor ai institutilor (primarii, biblioteci, scoli, mass-Media etc.)
  • Patroni / Directori marketing / Coordonatori departamente evenimente
  • Alte persoane din tara interesate sa se implice in Saptamana Casatoriei sau sa organizeze/promoveze evenimente pentru cuplurile casatorite

Mai multe detalii gasiti in invitatia din atas.

In vremuri in care viata de familie este tot mai expusa presiunilor, devalorizarii si destramarii se cere o luare de atitudine, se cer oameni care pot si doresc sa readuca familia in atentie si in lista prioritatiilor din viata. Consideram ca dvs. aveti o influenta directa prin munca pe care o desfasurati sau prin contactele pe care le detineti pentru a promova Saptamana Casatoriei si prin aceasta valorile familiei.

Va rugam folositi acest prilej pentru a transmite invitatia mai departe celor pe care ii cunoasteti si ar fi interesati sa se implice in Saptamana Casatoriei. Nu uitați, viața de casnicie merita sarbatorita, sustinuta, imbogatita și intarita, in asa fel incat sa aduca stabilitate in familie, in comunitate si in localitate.

Va asteptam la Cluj-Napoca la Atelierul National Saptamana Casatoriei 2011.

Atașsamente:

Cu drag,

Echipa Saptamana Casatoriei Romania

Tel. 0743 032 062
info@MarriageWeek.ro

www.MarriageWeek.ro

Tag Post :
Share This :
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Recent Post

Nu ezita sa ne contactezi

Răspundem prompt la întrebări despre cursurile organizarte sau conferințele susținute. De asemeni suntem disponibili pentru a organiza cursuri sau conferințe în zona ta.