Curs nou la Iaşi – nivel fundamental

Cursuri

“CURS DE CONSILIERE CREȘTINĂ” (Fundamental, Nivelul I, 50 ore) recunoscut de ACCR – Asociația Consilierilor Creștini din România – se organizează din nou la Iași, în data de 23 – 24 martie 2012.

Cursul oferă un nivel de pregătire fundamentală în consilierea creștină (teoretică și practică), dezvoltare personală și un certificate de absolvire recunoscut de ACCR Romania.

Este recomandat tuturor persoanelor peste 18 ani interesate de consilierea creștină, care doresc să-și dezvolte în mod profesional abilitățile fundamentale de consiliere pentru a fi cât mai bine echipate în slujire și practică.

Cursurile sunt considerate a fi printre cele mai respectate şi căutate cursuri profesionale din Anglia cât şi România, în țară la noi fiind predate de persoane instruite de Asociația Consilierilor Creștini. Pe tot cuprinsul acestui curs se pune un accent deosebit pe principiile biblice.

Structura cursului: cursul va fi împărțit în 4 sesiuni (prima sesiune este pe 23-24 martie)

Taxa de participare/sesiune: 50 RON/sesiune  (pentru studenți reducere 20%)

 

Locația: Biserica Creștină după Evanghelie nr.1, Nicolina, Iași,  sala tineretului. (str.Șoseaua Nicolina, nr.61, Iași, cartier Nicolina, langă Piața CUG)

PROGRAM CURS: Vineri, 23 martie, orele : 16 – 20

                                   Sâmbătă, 24 martie, orele: 9 – 16

Traineri ACCR:

  • Ștefania Botez (psiholog, psihoterapeut in supervizare in terapie de cuplu si familie)
  • Ligia Apăscăriței (psiholog, master în psihologia si psihoterapia de cuplu și familie)

Înscrie-te pe adresa de email: accro_iasi@yahoo.com  sau la numărul de telefon: 0767 908 389 (Cătălina Apostol, secretar ACCR Iași), completează formularul de înscriere însoțit de o scrisoare de motivație și o recomandare din partea unui lider din biserica/ONG/lucrarea în care activezi. Alte detalii despre curs pe site-ul https://www.accro.ro/cursuri/curs-fundamental/ .

Tag Post :
Share This :
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Recent Post

Nu ezita sa ne contactezi

Răspundem prompt la întrebări despre cursurile organizarte sau conferințele susținute. De asemeni suntem disponibili pentru a organiza cursuri sau conferințe în zona ta.