MARTIE 2015 – Curs de Consiliere Nivel 1 (Fundamental) la București

Anunţuri,Cursuri,General,SFCC

Asociația Consilierilor Creștini din România organizează prin Școala de Formare în Consilierea Creștină un nou curs de consiliere de Nivel I (Fundamental) în BUCUREȘTI, în perioada 3-7 MARTIE 2015. Cursul se prezintă sub forma unui modul de 5 zile, însumând 50 de ore de predare și de lucru individual și în echipă.

Cursul oferă un nivel de pregătire fundamentală în consilierea creștină (teoretică și practică), dezvoltare personală și un certificat de absolvire recunoscut de ACC Romania. Înscrierea pentru Nivelul II (Avansat) este condiționată de obținerea certificatului de absolvire al acestui prim nivel de formare.

Următorul Curs Fundamental ce va fi ținut în București este preconizat pentru luna MARTIE 2018.

Dintre variatele metode de instruire folosite amintim:

– predare interactivă;
– discuții și exerciții în grupuri mici;
– jocuri de rol și alte exerciții interpersonale;
– jurnal personal (zilnic în perioada cursului);
– lecturi obligatorii și referate de lectură;
– proiect de curs (în grupuri mici de lucru);
– alte teme de casă.

Acest curs este destinat persoanelor interesate de consilierea creştină la nivel profesional: pastori, presbiteri, lideri de tineret, învățători de școală duminicală, persoane implicate în lucrarea cu surorile din biserică, misionari, terapeuţi, asistenţi sociali şi medicali – de fapt, oricui este născut din nou și este implicat în lucrarea cu oamenii.

Datorită faptului că nu este o conferință deschisă publicului larg ci un curs profesional interactiv, înscrierea prealabilă a participanților este imperios necesară.

Înscrierea se poate face până pe data de 25 februarie prin trimiterea documentelor de înscriere prin email (copie după C.I., fișă de înscriere, scrisoare de intentie, recomandare), precum şi prin achitarea unui avans din costul cursului. Persoanele care se înscriu până pe data de 15 ianuarie beneficiază de o reducere de 20% din costul integral al cursului.

Înscrierea se încheie când s-a atins limita de participare de 15 de locuri. Pentru mai multe informatii vezi pliantul de prezentare precum și documentele de completat la adresa http://goo.gl/LKlrvq. Pliantul poate fi printat sau distribuit şi altora sau puteți lua direct legătura cu noi prin e-mail bucuresti@accro.ro ori la numerele de telefon 0747.042.496 / 0743.160.382 / 0723.236.053.

Vă așteptăm la curs!

Tag Post :
Share This :

1 thought on “MARTIE 2015 – Curs de Consiliere Nivel 1 (Fundamental) la București

  1. What are the dates for the National Conference in 2015?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Recent Post

Nu ezita sa ne contactezi

Răspundem prompt la întrebări despre cursurile organizarte sau conferințele susținute. De asemeni suntem disponibili pentru a organiza cursuri sau conferințe în zona ta.