București – Curs de Formare în Consilierea Creștină pentru PASTORI

General

În perioada 14-18 mai a.c. Școala de Formare în Consiliere Creștină, acreditată de Asociația Consilierilor Creștini din România, a organizat în București Cursul de Formare în Consilierea Creștină pentru Pastori, ca proiect practic al tezei de doctorat a drd. Corneliu Chiriluță în cadrul programului de doctorat din Midwestern Baptist Theological Seminary din Kansas City, Missouri.

Cursul a fost organizat pentru o grupă restrânsă de pastori și lideri eclesiali din diferite confesiuni evanghelice, cu adăugarea de noi materiale și prezentări interactive adaptate pastorilor din România, cu sesiuni de întrebări și răspunsuri entuziasmante și fructuoase.

Așteptăm acum cu nerăbdare Cursul de Nivel 2 (Avansat) ce este preconizat pentru luna martie 2020.

Între timp, un alt Curs de Formare în Consilierea Creștină de Nivel 1 (Fundamental) va avea loc, de data aceasta pentru publicul larg, în perioada 24-28 septembrie în București. Pentru înscrieri vă rugăm completați următorul formular: https://goo.gl/Cqa28t

Vă așteptăm cu drag!

Tag Post :
Share This :
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Recent Post

Nu ezita sa ne contactezi

Răspundem prompt la întrebări despre cursurile organizarte sau conferințele susținute. De asemeni suntem disponibili pentru a organiza cursuri sau conferințe în zona ta.