La sfârşit de an

Anunţuri,General

DRAGI  COLABORATORI AI ACC România

(ISAIA :  9. V. 6 – 7)

Acum, la sfârşitul anului 2010, dorim să Ii mulţumim lui Dumnezeu pentru tot sprijinul pe care ni l-a acordat pe parcursul anului, in vederea implinirii unor proiecte pe care ni le-am propus la inceput de an. Noi credem că El a făcut-o cu prisosinţă, chiar mai mult decât am gândit şi planificat noi.

Astfel ne-am bucurat de următoarele realizări, prin mila şi harul Său :

1.      Chiar la inceputul anului 2010, luna Februarie ,  am avut oportunitatea şi fericirea de a participa la Conferinţa Asociaţiei Consilierilor Creştini din Europa, care a avut loc la Bruxelles, unde au participat reprezentanţi ai  A.C.C. din: Marea Britanie, Polonia, Belgia, Franţa, Danemarca, Elvetia, Germania , Portugalia, România …

2. După o prezentare a Scopului cât şi activităţile ACC Romania, a fost o mare binecuvântare faptul de a fi primiţi/acreditaţi ,in această  organizaţie europeană: Asociatia Consilierilor Creştini din Europa

3.      In luna Martie 2010, la Brasov a avut loc  cea de a cincea Conferinţă bianuală a ACCR-ului  cu tema” CRIZELE  VIETII  şi TERAPIE”, susţinută de Dr. Sorin Săndulache şi Pastor Iosif Belea, Director Pro-Life Braşov ; de asemenea a vut loc si  Adunarea Generală a membrilor ACCR .

4.      În luna mai 2010 la Olanesti,  a avut loc examinarea si absolvirea a doua grupe de consilieri sprirituala şi  pastorala, 14 studenti  au terminat cursul de consiliere

5.      Instruirea a trei grupe , in   Consiliere Spirituala si Pastorala: Grup Medias,  Grup Rotbav,  Grup Valenii de Munte…

6.      CONFERINŢE PE TEME DE CONSILIERE  SPIRITUALĂ :

§    In luna Mai şi August 2010, la Sinaia şi la Rotbav, cu tema:” CRIZELE VIEŢII SI TERAPIA BIBLICĂ”..

  • Luna Mai – 2010: Rasnov şi Dorohoi : . „ RESPINGEREA – O BOALA NEDIAGNOSTICATĂ  ŞI         NETRATATĂ IN TRUPUL LUI HRISTOS”.
  • Luna Septembrie 2010 la Constanţa, Biserica Baptistă Sf.Treime, :  O conferinţă pe aceeaşi  temă. De asmenea  o conferinţă cu seniorii: Fundaţia „BETANIA”, (persoane in vârstă singure, pensionari, văduvi ) cu tema :”SINGURATATEA  DAR  NU SINGUR „ ;
  • Luna  Noiembrie 2010: Conferinţă cu tema : ” DEPRESIA ! INVINGÂND INTUNERECUL DISPERĂRII , la Biserica  Baptistă din Pitesti .

7.      CONFERINTE PE TEME DE FAMILII : Judetul  Iasi si Timişoara” O FAMILIE  FARA ABUZURI „

8.      LUNA NOIEMBRIE 2010, LA ROTBAV, CENTRUL  DE INSTRUIRE  = FORMAREA  A 8 NOI INSTRUCTORI IN DOMENIUL CONSILIERII SPIRITUALE,  impreună cu BR. Graham Arram:  Au fost formaţi  studenţi  din Jud. Sibiu, Brasov, Iasi, Constanta, Galati, Bucuresti , Ploiesti .

9.       Asigurare  Consiliere  Spirituală la Orfelinatul  Creştin  “ CASA  RAI” – lângă Piatra Neamţ .

10.   De asemenea,  multi consilieri au fost implicaţi in  consiliere in domeniile:  Depresie,  Consilieri Maritale şi, Premaritale, Persoane cu  probleme  speciale, etc.

PROIECTE SI ACTIVITĂŢI PENTRU ANUL 2011

1.      Participarea reprezantanţi ACC Romania la Conferinţa ACC Europa, care va avea loc in luna Februarie 2011 in Germania

2.      Examenul Final, Prezenatrea proiectelor: grupele de studenti in Consilierea Spirituală şi Pastorală :  Nivelul II, in Luna Mai –  2011 la Rotbav  şi la Mediaş.

3.      Continuarea  Cursului de Instruire in Consiliere a grupurilor din: Vălenii de Munte  şi  Medias

4.      Alte grupe de Curs Fundamental  in Consiliere Spirituală şi Pastorală, in  primăvara  şi vara  anului  2011:       Zonele:   Brasov ,  Satu Mare, Sibiu ,  Pitesti .

5.      Cea de a şasea Conferinţă bianuală a  ACC. Romania

6.      Conferinte cu familişti  din Bisericile  din ţară  si românii din dispora . Anul 2011.  –  BACAU, PITESTI , ZONA BRASOV SI MOLDOVA, CÂT ŞI BISERICILE DIN DIASPORA ROMÂNEASCĂ  – ITALIA  şi  BELGIA .

7.      Demersuri pentru ca Centrul de Instruire de la Rotbav,  să devină şi un”  Centru de recuperare şi terapie spirituală ” pentru persoanele  şi familiile cu  nevoie de consiliere  spirituală .

 

MULTUMIM  PENTRU  RUGĂCIUNILE  DUMNEAVOASTRĂ:  II Corint.1.v.11

Fiti binecuvântaţi

In dragostea Calvarului ,

Presedinte:  Ioan  Poenar ,

Din partea ACC Romania

 

Tag Post :
Share This :

1 thought on “La sfârşit de an

  1. Slava Domnului ca a facut posbil toate acestea! Anul acesta sa fie si mai mult, si bisericile si tara noastra sa fie binecuvantate cu consilieri instruiti, calauziti de Duhul lui Cel Sfant!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Recent Post

Nu ezita sa ne contactezi

Răspundem prompt la întrebări despre cursurile organizarte sau conferințele susținute. De asemeni suntem disponibili pentru a organiza cursuri sau conferințe în zona ta.