Doi la sută pentru ACCR

Anunţuri

Directionarea a 2% este o modalitate simpla gratuita de a veni in sprijinul Asociatiei Consilierilor din Romania.

Pentru a directiona 2% catre Asociatia Consilierilor Crestini din Romania va  rugam sa descarcati si sa completati Cererea 230 (daca ati avut in anul 2010 venituri doar din salariu) sau sa completati Cererea 200 (pentru venituri din activitati independente)”.

Campania anuala 2% este o modalitate usoara si gratuita prin care fiecare  cetatean roman poate ajuta Asociatia Consilierilor Crestini din Romania sa ofere in continuare consiliere crestina de specialitate, seminarii, conferinte si cursuri de instruire pentru persoanele aflate in nevoie.

2lasutaaccrIncepand cu anul 2005, toti cetatenii romani salariati au dreptul sa directioneze 2% din impozitul pe salariu catre o organizatie non-profit cum este si Asociatia Consilierilor Crestini din Romania. Cei 2% nu se retin suplimentar sin salariu ci se retin din impozitul pe care oricum il virati statului. Printre obiectivele ACCR amintim:

  • asociaţia poate înfiinţa unităţi de ocrotire socială pentru persoane defavorizate social (vârstnici, minori, persoane cu deficiente, etc.).
  • promovarea şi dezvoltarea relaţiilor de colaborare cu instituţii de învăţământ şi cu alte organizaţii cu obiective similare, din ţara şi din străinătate.

Scopul Asociaţiei Consilierilor Creştini din România îl constituie promovarea consilierii creştine profesionale. Cu ocazia şedinţei de constituire a Asociaţiei, iniţiatorii au hotărât componenţa nominala a celor dintâi organe de conducere, administrare şi control ale asociaţiei. Organul de conducere operativă al Asociaţiei este Consiliul Director .

DESCARCĂ DECLARAȚIA 230 PRECOMPLETATĂ

Tag Post :
Share This :
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Recent Post

Nu ezita sa ne contactezi

Răspundem prompt la întrebări despre cursurile organizarte sau conferințele susținute. De asemeni suntem disponibili pentru a organiza cursuri sau conferințe în zona ta.