Curs de Nivel Avansat în Consilierea Creștină la București – 2-6 iunie 2015

Anunţuri,Consiliere,Cursuri,General,Promo,SFCC

Școala de Formare în Consilierea Creștină organizează un nou Curs de Nivel 2 (Avansat) la București acreditat de ACCR. Cursul se prezintă sub forma a trei module de câte 5 zile, dintre care primul modul se va desfășura în perioada 2-6 iunie 2015. Următoarele două module vor fi programate de comun acord cu participanții la primul modul.

Acest prim modul însumează 50 de ore de predare și de lucru individual și în echipe, fiind destinat celor care s-au înscris și au absolvit în prealabil Cursul de Formare în Consilierea Creștină de Nivel 1 (Fundamental): pastori, presbiteri, lideri de tineret, învățători de școală duminicală, persoane implicate în lucrarea cu surorile din biserică, misionari, psihologi, psihoterapeuți, asistenţi sociali şi medicali – de fapt, oricui este născut din nou și este implicat în lucrarea cu oamenii.

Înscrierea are loc până pe data de 25 mai și presupune achitarea unui avans de 20% din costul total de 250 ron al cursului, precum și trimiterea documentelor de înscriere pe adresa bucuresti@accro.ro

-Copie după Certificatul de Absolvire a Cursului de Nivel 1 (Fundamental)

-Copie după Cartea de Identitate

-Formularul de înscriere pentru Nivelul 2 (Avansat)

-Scrisoare de intenție

-Recomandare din partea pastorului

Formularul de înscriere împreună cu modele de completare a celorlalte documente pot fi găsite aici: https://goo.gl/2c99TE. Pentru orice alte detalii vă rugăm nu ezitați în a ne contacta la adresa de email de mai sus.

Vă așteptăm cu drag la curs.

Tag Post :
Share This :
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Recent Post

Nu ezita sa ne contactezi

Răspundem prompt la întrebări despre cursurile organizarte sau conferințele susținute. De asemeni suntem disponibili pentru a organiza cursuri sau conferințe în zona ta.